Belona logo

O nama

BELONA d.o.o. je osnovana 1994. godine u Zagrebu.

Nakon završetka Domovinskog rata i stvaranja odgovarajućih uvjeta, 1999. godine ne samo poslovanje već i sjedište firme seli u Petrinju, tako da tvrtka uspješno posluje preko 20 godina od toga punih 20 godina u gradu Petrinji.

eu logo
eu logo

Europska unija

Zajedno do fondova EU

eu logo

Projekt i prilagodba web stranice sufinancirani su sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Prodaja

Jedna smo od vodećih specijaliziranih trgovačkih firmi na području Petrinje i šire okolice koja se prvenstveno bavi veleprodajom i maloprodajom građevinskih materijala za uređenjenje interijera i eksterijera.

slika prikazuje kistove i boje
slika prikazuje kante boja

Asortiman

Područja koja su obuhvaćamo našim poslovanjem jesu program boja, lakova i autolakirerskih lakova, suhe gradnje (KNAUF), fasadnih materijala, keramičkih pločica, radne i zaštitne odjeće te peleta za ogrjev.

Imperativi naše poslovne politike jesu da uz rad usmjeren prema organskom proširenju na nova područja komplementarna onima koja pokrivamo zadržimo primarni naglasak na proširenje i upotpunjavanje već postojećih poslovnih aktivnosti.

Sve je to moguće kontinuiranim produbljivanjem usvojenih te osvajanjem novih poslovnih znanja i metoda.

Uz vlastiti prodajni prostor i dobru logističku podršku usmjerenu na pravovremenu dostavu roba očekujemo u bliskoj budućnosti dovršenje investicije novog skladišnog prostora od 800m2, dovršenjem te investicije stvoriti ćemo još solidniji temelj za daljnji uravnotežen rast i razvoj.

Naša lokacija

Ivana Mažuranića 9, 44250 Petrinja
Telefon: 044 815699
Telefaks: 044 813995
Email: info1.belona@gmail.com

Kontaktirajte nas


Javit ćemo Vam se u što kraćem roku.